Jaluzele verticale

Cum noutatea trebuie sa faca parte si din casa dvs, va recomandam sa schimbati vechile perdele cu jaluzele verticale pentru un plus de confort, dar si de eleganta, mai ales ca orientarea acestora da impresia unui spatiu mai mare.

Jaluzele verticale sunt recomandabile deoarece puteti seta luminozitatea din camera in functie de cum doriti, iar razele soarelui nu patrund, numai lumina.

De asemenea la jaluzele verticale puteti alege dvs materialul de fibra textila la pvc, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de investitie.

Un alt aspect important de mentionat cu privire la jaluzele verticale este acela ca in majoritatea cazurilor ele vor fi plastifiate, astfel incat sa le curatati usor.

De la data comenzii va dura in jur de 7 zile pana in momentul in care achzitia dvs in materie de jaluzele va fi gata de aplicat.

Iar apoi aplicarea jaluzele verticale sau orizontale in sine dureaza undeva pana la 48 de ore, in functie evident de cat de mare este spatiul unde doriti sa fie puse.

In conditiile in care vom dicuta despre jaluzele verticale pret trebuie sa stiti ca cel mai mult acesta variaza in functie de dimensiunile pe care le veto comanda, astfel incat daca veti dori mai multi metri patrati de jaluzele, atunci cu siguranta jaluzele verticale pret va scadea considerabil.

.

Din categoria jaluzele mai fac parte jaluzele orizontale pe care le recomandam ca fiind buni inlocuitori ai draperiilor vechi.

Aceasta categorie de jaluzele vine sa dea un aspect mult mai frumos casei dvs se construiesc din aluminiu si pot beneficia de un anumit sistem astfel incat atunci cand deschideti geamul termopan oscilobatant ele sa fie mentinute paralele cu fereastra.

De altfel jaluzle orizonatale sunt usor de intretinut, le puteti sterge de praf cu ajutorul unui burete moale, iar petele le veti inlatura cu alcool.

La fel ca si in cazul jaluzele verticale, puteti sa alegeti dvs culoarea, mai ales ca exista o paleta destul de vasta de culori.

Si tot la aceasta categorie de jaluzele se inscriu si jaluzele exterioare, care sunt buni protectori pentru termopane, dar ajuta si la izolarea din punct de vedere termic dar si fonic.

O alta buna investitie ar fi rolete interioare care vor conferi casei dvs o doza de rafinament, culorile le puteti alege in functie de preferinte, daca nu veti alege jaluzele.

Iar in baie spre exemplu puteti aplica rolete cauciucate care vor fi usor de curatat, se vor usca usor, si deci nu veti avea probleme cu faptul ca ar putea ca apa sa se imbibe in ele.

Promo Promo